Yritys

 Ensimmäiset A-kapulan työt olivat erilaisten julkisten  tilojen porraskaiteiden valmistus tammesta  taivuttamalla. Alusta alkaen olemmekin olleet  toimittamassa asiakkaillemme taivutettuja puuesineitä  ja puulevypohjaisia sisustuslevyjä.Koivuvaneri vaaleana materiaalina on ollut kaikkina aikoina erittäin kysyttyä sen hyvien värjäys-ja lakkausominaisuuksien vuoksi. Tyylikkäät julkisten tilojen sisustuslevyt seinä- ja kattoverhouksena ovat olleet suosittuja vuosikymmenien ajan.
Olemme panostaneet innovatiivisuuteen, huippulaatuun ja toimitusvarmuuteen.Sisustuslevyjen rei’itykseen olemme kehittäneet mittatarkat menetelmät. Olemme käyttäneet koivua esimerkiksi kuorikatossa, jossa kattorakenne on ainoa kantava rakenne. Se on valmistettu erityisesti suunnatusta koivuvanerista ja on ainutlaatuinen suomessa ja koko maailmassa.

Tavaramerkki

A-kapula Oy on rekisteröinyt 30.12.2005 VESA-tavaramerkin. Tavaramerkki on haettu LIIMATUT PUURAKENTEET, PUULEVYT,PUUPOHJAISET KOMPOSIITTILEVYT JA PUUTA SISÄLTÄVÄT YHDISTELMÄRAKENTEET -luokkaan (luokka 19, luokitus NCL(8):n mukaan).

Meiltä saatte tietoa ja opastusta alaan liittyvissä asioissa ja ongelmissa.